Uw specialist in overleg en montage van chassis

U kunt kiezen uit verschillende materialen:

  • PVC
  • Aluminium
  • Hout

Wij garanderen producten die esthetisch zijn, gemakkelijk te onderhouden, voldoen aan isolatienormen en met een onberispelijke afwerking.

Onze Producten

PVC Ramen en deuren

KIEST U PVC?

PVC, het essentiële product!
PVC is het meest verkopt produkt niet enkele voor de lage prijs, maar meer da dat!

Aluminium ramen en deuren

ALUMINIUM?

Haal het meeste uit licht en een betrouwbaar product!
Aluminium is ongetwijfeld het favoriete materiaal voor uw openingen en om een ​​maximaal glasoppervlak te hebben.

Houten ramen en deuren

HOUT: 100% ecologisch!

Combinatie van esthetiek, adel en duurzaamheid.
Oud of modern huis, houten schrijnwerk brengen charme en authenticiteit in uw accommodatie en geven een onnavolgbare stijl.

Schuiframen en schuifdeuren

Helemaal in de trend, schuifdeuren zijn de ideale oplossing om de ruimte te optimaliseren en volumes vrij te maken. Ze passen zich aan elk gebruik en aan alle kamers in huis aan.

Rolluiken en luiken

Rolluiken of houten luiken completeren het raam tot zijn functionele integriteit.Ze zijn een uitstekende isolator tegen buitengeluiden en hun grootste voordeel is ongetwijfeld de verhoogde veiligheid van huis of kantoor.

Garage poorten

De garage, een veilige en beschermde opslagruimte Ontdek de kwaliteit van PVC, aluminium of hout deuren die het best bij uw project passen.

Glazen producten

De glazen deuren maken het mogelijk om visueel te scheiden, de ruimtes te verdelen en licht tussen twee kamers door te laten. De produkten geven een eigen stijl aan het huis.

Zonwering

De prachtige tuin springt niet alleen op het oog, maar is ook een geweldige plek voor rust en ontspanning. De prachtig vormgegeven luifels of pergola’s gaan verder dan het ontwerp. Ze versmelten met architectuur en symboliseren een perfecte combinatie van innovatie en klassiek.